Met jouw expertise draag je bij aan technische continuïteit en ontwikkeling van onze applicaties. Daarnaast ben je in staat om onze klanten te assisteren bij technische vraagstukken om de interne klantorganisatie te professionaliseren en te optimaliseren. Zo houden onze klanten meer tijd over voor de patiënt en het verlenen van zorg.

 

Dit ga je doen

In deze functie ben je samen met ons internationale development team verantwoordelijk voor het succesvol implementeren, beheren, onderhouden en verbeteren van diverse ICT systemen en omgevingen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid én de ruimte om jezelf te ontplooien en staat in contact met alle betrokken partijen. Je krijgt te maken met verschillende technische infrastructuren en applicatielandschappen, waarbij kennis van Azure en Cloud wordt gevraagd. Je beschikt over goede communicatieve en adviesvaardigheden, hebt een helikopterview en tegelijkertijd beschik je over de noodzakelijke inhoudelijke kennis om als verbindende schakel op te treden.

 

Dit breng je mee

Jij bent een collegiale, enthousiaste Technisch Support Consultant die voor kwaliteit staat en ons helpt om onze groei waar te maken. We zoeken een ervaren collega die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je hebt een afgeronde ICT-opleiding of gerelateerde studierichting en kennis van infrastructuren, databases, migraties, securitymodellen, Microsoft Azure en Windows server omgevingen. Je neemt initiatief, je bent actief, onafhankelijk, positief en resultaatgericht.

Als Technisch Support Consultant kom je te werken in een internationaal team met ervaren professionals waar in een informele sfeer gewerkt wordt. Goede kennis van de Engelse taal is een pré en je bent 24 – 32 uur per week beschikbaar.

 

Wij bieden je:

Een afwisselende, veelzijdige en zelfstandige functie in een dynamische internationale omgeving met een prettige werksfeer, een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard faciliteren wij de mogelijkheden van een werkplek thuis of op kantoor.

Ben je geïnteresseerd? We ontvangen jouw motivatie en cv graag via onderstaande link. Wil je meer weten over de functie neem dan contact met ons op via: 013-513 4431

SOLLICITEER DIRECT