Ben jij de systeembeheerder die wil bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de  (internationale) software-oplossing iTransport. Met jouw expertise draag je bij aan de contiuniteit en ontwikkeling van de interne en externe technische infrastructuur om real-time vervoerstaken (patiëntenvervoer, logistiek en schoonmaak) binnen de zorg eenvoudig te organiseren & sturen. Zo houden zij meer tijd en zorg over voor de patiënt. Zin in deze uitdaging? Kom dan bij ons solliciteren als Systeembeheerder.

 

Dit ga je doen

In deze functie ben je samen met het internationale development team verantwoordelijk voor het succesvol implementeren, beheren, onderhouden en verbeteren van diverse ICT systemen en omgevingen Je krijgt veel verantwoordelijkheid én de ruimte om jezelf te ontplooien en staat in contact met alle betrokken partijen. Je krijgt te maken met verschillende technische infrastructuren en applicatielandschappen. Van lokale clients tot Claranet, certificaten, Azure en Cloud. Je beschikt over communicatieve en adviesvaardigheden, helikopterview en tegelijkertijd dieptekennis van de noodzakelijke technologie om als verbindende schakel op te treden.

 

Dit breng je mee

Jij bent een collegiale, enthousiaste Systeembeheerder die voor kwaliteit staat en ons helpt om onze groei waar te maken. We zoeken een ervaren collega die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau en een afgeronde ICT-opleiding of gerelateerde studierichting. Je hebt kennis van infrastructuren, databases, migraties, securitymodellen en Microsoft Azure en Windows server omgevingen. Je neemt initiatief, je bent actief, onafhankelijk, positief en resultaatgericht. Als Systeembeheerder kom je te werken in een team met ervaren professionals waar in een informele sfeer gewerkt wordt. Je bent 24 – 32 uur per week beschikbaar.

 

Wij bieden je:

Een afwisselende, veelzijdige functie en zelfstandige functie in een dynamische omgeving met prettige werksfeer, een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard faciliteren wij de mogelijkheden van een werkplek thuis of op ons kantoor in Deventer of Tilburg.

Ben je geïnteresseerd? We ontvangen jouw motivatie en cv graag via onderstaande link. Wil je meer weten over de functie neem dan contact met ons op via: 013-513 4431.

*acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

SOLLICITEER DIRECT