Met jouw expertise draag je bij aan de kwaliteit van de logistieke vervoersprocessen van onze klanten, waardoor zij real-time de vervoerstaken (patiëntenvervoer, logistiek en schoonmaak) binnen de zorg eenvoudig kunnen organiseren & sturen. Zo houden zij meer tijd en zorg over voor de patiënt.

 

Dit ga je doen

Je gaat meewerken aan ons softwarepakket iTransport. iTransport is een gebruiksvriendelijke, webbased softwareoplossing voor het automatiseren van logistieke processen zoals patiëntenvervoer, schoonmaak en logistieke diensten in de zorg. Als Developer bij dir/Active ben je betrokken bij het gehele ontwikkelproces van iTransport zowel gericht op het (door)ontwikkelen of optimaliseren van iTransport voor onze klanten als op de interne bedrijfsvoering. Je bent in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren en onderhouden van het pakket.

 

Dit breng je mee

Jij bent een collegiale Developer die voor kwaliteit staat en ons helpt om onze groei waar te maken. We zoeken een ervaren Developer die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je toont initiatief en neemt waar nodig de leiding. Je hebt een technische mbo- of hbo-studie afgerond en bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Als Developer kom je te werken in een team waar in een informele sfeer gebouwd wordt. Je  bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Je standplaats is Deventer of Tilburg.

Onze bestaande software is gerealiseerd met ASP.NET (C#). Nieuwe projecten zijn en worden vooralsnog gerealiseerd op basis van .NET (Core). Ervaring hierin en met MS SQL Server, EF (Core), HTML(5) en verschillende CSS technieken komt goed van pas. Het is voor jou een uitdaging om daar waar ervaring of kennis ontbreekt jezelf verder te ontwikkelen.

 

Wij bieden je:

Een afwisselende, veelzijdige functie en zelfstandige functie in een dynamische omgeving met prettige werksfeer, een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Ben je geïnteresseerd? We ontvangen jouw motivatie en cv graag via onderstaande link. Wil je meer weten over de functie neem dan contact met ons op via: 013-513 4431.

*acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

SOLLICITEER DIRECT