Sinds begin deze maand is Datalogic een officiële partner van dir/Active. Mario van Eijk, Channel Manager bij Datalogic en Olaf Zernitz, directeur bij dir/Active zijn zeer verheugd met deze samenwerking en zien beide een grote meerwaarde in de samenwerking ten behoeve van het digitaliseren en optimaliseren van processen bij ziekenhuizen en zorginstellingen.

Datalogic is leverancier van een aantal kwalitatief hoogstaande mobiele toestellen die goed aansluiten op de iTransport app. Afhankelijk van de behoefte en situatie heeft Datalogic meerdere geschikte modellen met een aantal fijne voordelen zoals het draadloos kunnen opladen, verwisselbare batterijen, anti bacteriële behuizing de softspot digitale floating trigger en de greenspot visuele weergave van een goede scan van de barcode. Deze toestellen helpen niet alleen de efficiëntie maar ook de kwaliteit van de zorgprocessen verhogen.

Datalogic is een wereldwijde technologieleider in de markt van automatische identificatie, veiligheid en procesautomatisering, gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van o.a. barcodescanners, mobiele computers en industriële PC’s voor toepassingen in de logistiek, retail en gezondheidszorg.

 

Olaf Zernitz en Mario van Eijk