dir/Active is de ontwikkelaar van iTransport en iTextern, een gebruiksvriendelijke, webbased softwareoplossing voor het automatiseren van service processen in de zorg en zorg gerelateerde organisaties. Het stelt organisaties in staat om taken voor onder andere het patiëntenvervoer (intern en extern), logistiek en schoonmaak eenvoudig te organiseren, efficiënt uit te voeren en de voortgang te bewaken. iTransport zorgt er voor dat alle geplande en ad-hoc taken op een eenvoudige manier worden vastgelegd, toegewezen en uitgevoerd.

De kern van iTransport is een algoritme voor het automatisch toewijzen van taken aan beschikbare medewerkers. Dat is handig, want elke activiteit is traceerbaar en wordt real time gecontroleerd en bijgestuurd. Dit zorgt voor een optimale en directe communicatie tussen patiëntvervoerders, verpleegafdelingen en behandelafdelingen. iTransport wordt in meer dan 110 ziekenhuizen in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Italië en Zwitserland gebruikt. De software is een bewezen oplossing die het patiëntenvervoer (intern en extern), schoonmaak en logistieke diensten van veel organisaties professioneel ontlast & ondersteund.

Sinds 2001 is dir/Active een toonaangevende specialist op het gebied van patiëntenvervoer, schoonmaak en andere logistieke en facilitaire vervoerstaken in en om ziekenhuizen. dir/Active is door haar jarenlange ervaring uitgegroeid tot kennispartner en weet wat er speelt in de zorg. Met een team van enthousiaste professionals streven we naar een betere en continue kwaliteit van de zorg.

 

PARTNERS

dir/Active maakt gebruik van een professioneel partnernetwerk dat bestaat uit diverse kennispartners & implementatiepartners. Onze partners maken het mogelijk de software zo optimaal mogelijk te implementeren en het maximale resultaat voor onze klanten te bereiken. Iedere partner neemt zijn eigen kennis, ervaring, dienst of product mee.