Goed nieuws! Het Hôpitaux du Léman in Thonon Les Bains, is live gegaan met de interne patiëntenvervoer module in iTransport. Het ziekenhuis maakt sinds 2018 gebruik van iTExtern en is zeer tevreden over het gebruiksgemak, de implementatie en support.

Naast de positieve gebruikservaring van iTExtern zijn de traceerbaarheid van gegevens, uitgebreide managementinformatie en rapportagemogelijkheden belangrijke redenen geweest om voor iTransport te kiezen. Het ontbreken van inzicht in het uitgevoerde werk binnen het patiëntenvervoer was een uitdaging waar Léman voor stond. Met de implementatie van iTransport is dit inmiddels verleden tijd en worden taken efficiënt ingepland. Door het in gebruik nemen van iTransport heeft het ziekenhuis veel vervoerstaken geautomatiseerd en vereenvoudigd en ook inzicht in het werk van de teams gekregen. Nu duidelijk is waar eventuele vertragingen of knelpunten zich voordoen, is anticiperen makkelijker. We wensen het team veel succes!

Het Hôpitaux du Léman is een ziekenhuis met 307 bedden in Thonon Les Bains, Frankrijk. De Haute-Savoie is het verzorgingsgebied met 110.000 inwoners, (tijdens het toeristische zomer- en winterseizoen verdubbelt het aantal).