Met de feestdagen voor de deur, is het tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar. En wat een jaar is het geweest! Natuurlijk hadden we gehoopt COVID-19 achter ons te kunnen laten, maar ook dit jaar hebben we ons moeten aanpassen. Toch kijken we terug op een aantal mooie prestaties en willen we iedereen bedanken voor een geweldig jaar. We kijken ernaar uit om volgend jaar samen de verwachtingen te overtreffen! 
 
 
Het afgelopen jaar heeft in het teken gestaan van groei. Groei niet alleen qua omzet en resultaat, maar met name qua organisatie. Ondersteuning en opleiding van collega’s en het verbeteren van interne processen om onze klanten nog beter te ondersteunen. De recente samenwerking met onze partner MSCT voor de ontwikkeling van iTransport in Spanje en Portugal en de samenwerking met Zanemoon voor het technisch ontwikkelen van iTransport zijn successen waar we trots op zijn. Dit hebben we als team bereikt en zonder de inbreng, inzet en ervaring van alle medewerkers was dit niet gelukt.
 
 
Een grote uitdaging in 2021 was het onderhouden van de persoonlijke relaties met collega’s, partners en klanten. Voor dir/Active is het fysieke contact met onze opdrachtgever op de werkvloer van essentieel belang. In verband met COVID, ons internationale klantenbestand en het thuiswerk advies was dit geen eenvoudige opgave. Teams en Google Meet hebben ons er doorheen gesleept en de momenten dat er klantafspraken mogelijk waren in 2021 hebben we met beide handen aangegrepen.

 
 

Enkele hoogtepunten van 2021

 
 

Focus 2022

Waar ligt voor dir/Active de focus in 2022? We hebben het afgelopen jaar mooie stappen gezet in het professionaliseren van onze interne organisatie en het optimaliseren van onze software. In 2022 gaan we hier mee verder. Groeien in aantal collega’s en opdrachten zonder de aandacht voor techniek en functionaliteit uit het oog te verliezen. Daarnaast blijven we onze producten en diensten verbeteren en hopen eindelijk weer een fysieke gebruikersdag in 2022 te organiseren.

 

Tot slot wensen wij iedereen hele fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2022 toe. Zorg goed voor jezelf en elkaar, wees verstandig en blijf gezond. Dat is en blijft toch het belangrijkste.

Olaf Zernitz