Met jouw expertise draag je bij aan de kwaliteit van de logistieke vervoersprocessen van onze klanten, waardoor zij real-time de vervoerstaken (patiëntenvervoer, logistiek en schoonmaak) binnen de zorg eenvoudig kunnen organiseren & sturen. Zo houden zij meer tijd en zorg over voor de patiënt.

 

Dit ga je doen

Je gaat werken aan de (door)ontwikkeling van de apps die een belangrijke schakel zijn in het gebruik van ons softwareproduct iTransport. iTransport is een gebruiksvriendelijke, webbased softwareoplossing voor het automatiseren van logistieke processen zoals patiëntenvervoer, schoonmaak en logistieke diensten in de zorg. Als applicatie ontwikkelaar bij dir/Active ben je betrokken bij het gehele ontwikkelproces van iTransport zowel gericht op het (door)ontwikkelen of optimaliseren van de iTransport app voor onze klanten als op de interne bedrijfsvoering. Je bent in teamverband verantwoordelijk voor het (door)ontwikkelen, beheren en onderhouden van de applicatie.

 

Dit breng je mee

Jij bent een collegiale app ontwikkelaar die voor kwaliteit staat en ons helpt om onze groei waar te maken. We zoeken een ervaren collega die zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Je toont initiatief en neemt waar nodig de leiding. Je hebt een technische mbo- of hbo-studie afgerond en bent op de hoogte van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je komt te werken in een klein team waar in een informele sfeer professioneel gebouwd wordt. Je  bent minimaal 32 uur per week beschikbaar. Je standplaats is Deventer of Tilburg.

Onze apps worden gebouwd met  Xamarin. Het is de bedoeling dat jij onze app expert gaat worden en ook in staat bent om mee te denken en te schakelen tussen de verschillende belangen. Het is daarom van belang dat je hier de nodige ervaring mee hebt of dat je je dit op korte termijn eigen kan maken. Kennis van andere programmeertalen zoals Objective-C of Java met andere ontwikkeltalen om apps mee te realiseren is een pré. Tevens komt het van pas als je de nodige aanpassingen aan de backend/API kunt verrichten indien nodig. Hierin kun je je kennis en ervaring met .NET (Core) en EF (Core) prima gebruiken.

 

Wij bieden je:

Een afwisselende, veelzijdige functie en zelfstandige functie in een dynamische omgeving met prettige werksfeer, een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd? We ontvangen jouw motivatie en cv graag via onderstaande link. Wil je meer weten over de functie neem dan contact op met René Schouten bereikbaar via: 013-513 4431

SOLLICITEER DIRECT